INTERESANTNA RADNJA

Bivša MISS Turske u NOVOJ hit seriji: Sudbinsko upoznavanje Nur i Jigita samo je početak burnih dana...

0

Uskoro ćete uživati u fantastičnoj ljubavnoj drami, ali to nije sve.

foto: Promo
foto: Promo

Publika u regionu će od ponedeljka 19.novembra svakog dana u 20h imati prilike na TV Pink da gleda neverovatnu priču u novoj turskoj seriji "Zabranjena ljubav", koja je dobila odlične kritike u Turskoj. 

 

Radnja serije prati Nur, prelepu devojku koja je nakon smrti oca prisiljena da živi sa svojom tetkom, koja radi kod jedne od najprestižnijih Istanbulskih porodica, Kozan. Ranč Kozan predstavlja neuništivu tvrđavu Jigita Kozana, gde vladaju stroga pravila, kojima se prikrivajku brojne porodične tajne.

 

Sudbinsko upoznavanje Nur i Jigita samo je početak burnih dana koje će potpuno preokrenuti život na ranču. Nur je privukla pažnju stanovnika ranča Kozan, a odmah je uspostavila topao odnos sa Jigitovim sinom Metrom, koji čezne za ljubavlju i pažnjom majčinske figure. 

 

Jigitov nasilni temperament i impulsivne reakcije, a Nurina tvrdoglavost i inatljiv stav prouzrokovaće mnogo sukoba sve dok oboje ne prihvate da među njim apostoji privlačnost i započnu vatrenu romansu.

 

Međutim, Jigitova velika tajna koju skriva od Nur, pretvoriće njihovu ljubav u noćnu moru od koje ne mogu da pobegnu. 

 

U ulozi prekog i impulsivnog Jigita Kozana gledaćete Tolgahana Šajišmana, kog je ovdašnja publika upoznala po ulozi u seriji "Polje lala", dok je ulogu tvrdoglave i prelepe Nur dobila turska misica Amine Gulše.

Osim njih, u ostalim ulogama gledaćete Šafak Pagdemir, Ajšegul Gunaj, Tugaja Merdžana, Jondžu Dževher, koja je glumila u seriji "Dila".

 

Scenario za ovu tursku dramu potpisuju tvorci nekih od najpopularnijih ostvarenja koja su se emitovala na TV Pink. Melis Dživlek scenarista serije "Rat ruža" i Sirma Janik, scenarista serije "Ćerke", dok su za režiju zaduženi Nihat Durak, Ajsun Ajkuz Mehidabas i Eda Tekzos

 

foto: Promo

 

 

 

makonda-tracker