intervju

Luka Raco otvoreno o ljubavi i vezama: Nekada sam i PREVIŠE romantičan!

0

Šarmantni mladi glumac Luka Raco i miljenik ženskog dela publike stekao je popularnost u seriji „Sinđelići“, a za Glossy otkriva detalje nove sezone serije, u kakvom je odnosu sa koleginicom Draganom Mićalović, te zbog čega je zapostavio manekenstvo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Luka evocira uspomene sa putovanja na Tajland, priželjkuje još neka egzotična putovanja i objašnjava zbog čega uvek voli da spaja lepo i korisno u životu, te ističe da je jako emotivno biće.

 

Kakve uspomene nosite sa putovanja na Tajland? 

 

 – U Zemlji osmeha, kako nazivaju Tajland, na svakom koraku možete da sretnete nasmejane ljude, dobrodušne i spremne da pomognu. Ljubaznost i prijateljski stav ostavljaju snažan utisak. Nemoguće je ostati imun na toliko gostoprimstvo, kao i na njihovu religioznost koja se naprosto oseća u vazduhu. Živopisne boje su svuda, ali i kobre, tigrovi, ulična hrana, maseri… Takvo šarenilo stvara energiju zbog koje ćete poželeti da se vratite i ponovo osetite čari ovog dela Azije.

 

Obišli ste mnoge zemlje, putovanja su vam strast. Koju destinaciju još niste obišli, a želite jako?

 

- Ostatak Azije definitivno, za početak Kinu i Japan.

 

Koliko vam prija popularnost i šta ste sve spremni da uradite zarad nje? 

 

- Popularnost shvatam kao priznanje za rad u tom poslu u kom se bavimo, i prija mi u toj meri da mi služi kao motivacija da istrajem što duže u svojoj profesiji, i da vremenom unapredim svoje veštine i da iz dana u dan načim nešto novo i unapredim svoje talente.

 

Izjavili ste i da biste pristali da snimate i neke eksplicitne scene ako bude potrebno?

 

- Naravno ukoliko je ozbiljan filmski projekat i uloga koju sam prihvatio zahteva to, ne bih imao problem jer je gluma jednostavno takav posao.

 

Sa koleginicom Draganom Mićalović ste učestvovali u mnogim projektima. Da li se nekada pojavila hemija između vas dvoje?

 

- Dragana je moja jako draga i bliska prijateljica, mi se znamo još i pre početka snimanja Sinđelića, mogu slobodno reći da naše prijateljstvo traje već godinama.

 

Ostvareni ste i u glumi i u manekenstvu. Koju profesiju više volite? 

 

Manekenstvo je više hobi, tako da je gluma definitivino moj prioritet, ali uvek se rado vratim modelingu ukoliko mi obaveze i vreme dozvole.

 

Šuška se o novoj sezoni serije “Sinđelići”, o čemu je reč? 

 

- U toku je snimanje,čeka nas dugih pet meseci u studiju, nažalost ne mogu da otkrivam nikakave detalje, ipak ćemo ostaviti gledaocima da to vide kada počne emitovanje. Mogu samo reći da smo stariji, da ima dosta novih likova, zapleta i da ce ova sezona biti još dinamičnija i interesantnija nego prethodne.

 

Po profesiji ste ekonomista. Odlično koristite društvene mreže preko kojih i zarađujete. Otkrijte nam o čemu se radi? 

 

- Kao ekonomista volim da spajam kako bi žargonski rekli lepo i korisno, jednostavno danas je vreme digitalizacije, oglasivači sve više prelaze na internet marketing, tako da kada spojite nešto što ne doživljavate kao posao i usput zaradite od toga, jednostavno nema ništa lepše.

 

foto: Instagram

Kako se nosite sa popularnošću kod žena?

 

- Sve to dožviljavam kao neku dodatnu motivaciju da se usavršim jos više u svojoj profesiji.

 

Koji tip žene vam je najinteresantniji? 

 

- Svi smo mi različiti, tako da je jako teško definitisati to u par reči. Jednostavno se kockice sklope u pravo vreme i tada imate odgovor šta vas u stvari istinski interesuje.

 

Da li više volite da one preuzmu inicijativu ili ste vi taj džentlmen koji to uvek uradi? 

 

- Ipak sam to ja, ali nema ništa loše ni u tome kada devojka preuzme inicijativu.

 

Kakav je Luka kad voli i kada je zaljubljen? 

 

- Van ovog sveta.

 

Sećate  li se prve simpatije i prvog poljupca? 


- Ti momenti se jednostavno nikada ne zaboravljaju.

 

Da li ste romantičani? 

 

- Možda čak i previše nekada.

 

Šta je sve potrebno da se postane uspešan maneken? 

 

- Kao i u svakom poslu neodustajanje, upornost i rad na sebi.

 

Da li ste nekada naišli na kritiku muškaraca zbog toga? 

 

- Nikada.

 

Šta će se u narednom periodu dešavati sa vašom karijerom?

 

- Trenutno svakodnevno radim na novoj sezoni Sinđelića, tako da do kraja februara to je definitivno moja najveća okupacija.

 

 

 

makonda-tracker