ovo niko nije očekivao

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Sloba zaprosio Maju Berović!

0

Neočekivana prosidba desila se tokom snimanja Magazina IN i iznenadila je sve u studiju

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Najtraženiji pevač na ovim prostorima, Slobodan Radanović, i najtraženiji estetski hirurg, dr Milan Colić, drže balans između četiri dame u razgovorima o muško-ženskim odnosima u ovonedeljnoj emisiji Sanje Marinković “Magazin In”, u subotu 20.10. od 17.00 časova na TV Pink.

 

Stavove lepšeg pola zastupaju Gordana Džehverović, rijaliti zvezda, Maja Berović, pevačica i Vesna Dedić, novinarka i pisac.

 

O Slobinom privatnom životu gotovo da cela Srbija zna, a po izlasku iz najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, o njegovom emotivnom statusu mediji svakodnevno izveštavaju. Šta je od toga istina, šta nije i sa kim Sloba deli svoju intimu, otkriva u emisiji.

Ja sam čovek koji uvek ugađa ženama...", želeo je pevač još nešto da kaže na tu temu, ali ga je prekinuo smeh gošći emisije.

O potrazi muškarca za savršenom suprugom, i na šta se tačno misli kada se kaže “savršena supruga”, dr Colić je imao precizan odgovor:

Ljubav je davanje, nije merenje!

Sličnog stava je i Gordana Džehverović, ali ona, ipak, misli da se u tim odnosima ne treba previše davati. Vesna Dedić u emisiji otkriva da voli kada je muškarac malo laže.

Najviše volim kada ga pitam da li sam se ugojila, a on mi kaže da nisam. Presrećna sam tada, iako znam da leže", tvrdi Dedićeva.

Pitala je Sanja Slobu da li je ikada bio Romeo, i premda je rekao da već jeste, morao je to i da dokaže, a onda je iznenadio sve prisutne. Sa balkona u studiju recitovao je “Devojačku pesmu” Desanke Maksimović, Julija je bila Maja Berović, a Slobu su ponele emocije, pa je nastup završio prosidbom.

 

Kako je Maja reagovala, ali i šta su još zanimljivo ispričali Sanjini gosti, videćete u subotu, od 17 sati na TV Pink u emisiji “Magazin In”.

 

 

makonda-tracker