Uskoro

Ne propustite novu epizodu "Naše nedelje": Milena Ćeranić, Gasstoz, Ćemo, Nikolina Kovać i Suzana Mančić

0

Gosti sledeće epizode će morati da odgovaraju na pitanja o muško-ženskim odnosima.

Suzana Mančić, Milena Čeranić, Ćemo, Gasstoz i Nikolina Kovač  u novoj epizodi emisije 'Naša nedelja
Suzana Mančić, Milena Čeranić, Ćemo, Gasstoz i Nikolina Kovač u novoj epizodi emisije "Naša nedelja"foto: Promo

Gosti sledeće epizode emisije "Naše nedelje" su Milena Ćeranić, Ćemo, Gasstoz, Suzana Mančić i Nikolina Kovač, a tema "Šta muškarci očekuju od žena".

 

Gosti u studio odgovaraće na pitanja da li muškarcima brzo dosade partnerke koje ne znaju da kažu ne i u svemu im udovoljavaju. Je l žena treba da se oslanja na muškarca, ili su takve žene muškarcima postale naporne i nezanimljive (vole li muškarci samostalne žene)?

 

Da li je presudan fizički izgled, činjenica je da su atraktivne žene uvek na ceni i privlače mušku pažnju. Dakle, privlači li muškarce fasada, lepo lice,zgodno telo ili traže nešto drugo?

 

Da li je tačno da muškarci imaju dvostruke standarde prema zenama kada je izbor partnerki u pitanju i prave razliku izmedju onih za "zabavljanje" i ženidbu?

 

Muški stereotip opisuje ženu koja treba da bude "tri u jedan", uvek doterana, sjajna domacica i vatrena u krevetu. Je l i dalje važi taj trend? Ili se tu nešto promenilo?

Nikolina Kovač, Drina Pešić i Gasstoz u emisiji 'Naša nedelja
Nikolina Kovač, Drina Pešić i Gasstoz u emisiji "Naša nedelja"foto: Promo

Da li su po njima današnje devojke,žene, previše pod uticajem medijskih trendova? I da li žene previše žive u stilu serije "Seks i grad" kojeg ovde u Srbiji nema?

 

Da li misle da preterana samostalnost žena dovodi do toga da je sve manje pravih brakova, sve manje dece, jer se žene vode parolom da sve mogu same i da im ne treba partner?

 

Urednik Uroš Markov
Voditelj Drina Pešić

 

TV Naša 14.10.2018 u 15h
 

 

makonda-tracker