ovog vikenda

Gosti emisije "Naša nedelja" biće Nada Macura, Slavko Banjac i Snežana Dakić,a posebno će otkriti kada su poslednji put zažalili što su deo javne scene Srbije

0

Gosti su ovog puta morali da odgovore pitanja u vezi sa njihovimi donosima sa medijama

Nova epizoda emisije 'Naša Nedelja
Nova epizoda emisije "Naša Nedelja"foto: Promo

Ove nedelje tema emisije "Naša Nedelja" TV Naša: Da li su vam mediji više pomogli ili odmogli u karijeri? Emisiju uređuje Uroš Markov, voditelj je Drina Pešić, a gosti Slavko Banjac, Nada Macura, Snežana Dakić i Jadranka Barjaktarović. Pogledajte novu emisiju 7.10.

 

Gosti su odgovarali na pitanja kada su poslednji put zažalili što su deo javne scene Srbije, da li su na početku svojih karijera bili željni medijske pažnje, kao i to da li je tačno da mediji umeju da naprave zvezdu od neke osobe ali je i medijski unište u sekundi?

 

Samo još neka od pitanja bila su vezana za neke osnovne probleme današnjie javne scene, a to je da li se uspeh postiže novcem i preko kreveta, budući da svi misle da su javne ličnosti privilegovane u svakom smislu te reči. S obzirom na to kakav život vode gosti emisije, voditeljka će ih pitati i kada im je teško da se nose sindrom javnih ličnosti.

 

gosti emisije
gosti emisijefoto: Promo

Ono što je ključno jeste: Da li je neophodno da jedna javna ličnost svoj privatan život sakriva od očiju javnosti ili je to nemoguće? I da li, ako su javne ličnosti, moraju da se u medijima pojavljuju i kada nema povoda, da ih javnost ne bi zaboravili?

 

Sa druge strane, gledaoci će moći i da saznaju šta gosti emirije "Naša nedelja" imaju da kažu na činjenicu da novinari često narušavaju njihov ugled i čast, te da li bi se oni uhvatili u koštac sa tužbom, znajući da će istom zalupiti sebi vrata za sva vremena u tim novinama ili na TV-u?

 

 

makonda-tracker