svakog radnog dana od 06:45h do 11:00h

Imaginarijum 2 - budućnost televizije u jutarnjem programu televizije Pink

0

U novoj televizijskoj sezoni, pored potvrdjenog voditeljskog tandema biće predstavljene inovacije u vizuelnom smislu.

foto: Promo
foto: Promo

Imaginarijum 2 - budućnost televizije u jutarnjem programu televizije Pink

Milionski auditorijum navikao je da dan započinje emisijom “Novo jutro”na TV Pink, najgledanijim jutarnjim programom svih komericijalnih TV emitera, prema jedinim zvanicnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen.

 

Naime, u novoj sezoni videćete grafičku inovaciju, koja je trenutno veoma popularna u svetu - "Augmented Reality Graphics" poznatiju kao proširena realnost. Ovo je interaktivno iskustvo okruženja u stvarnom svetu, gde su virtuelni elementi neprimetno isprepletani sa fizičkim svetom.

 

Gledaoci će uskoro u "Novom jutru" moći da vide kako izgleda kada se virtuelna stvarnost pomeša sa realnošću, što predstavlja pravi novitet u proizvodnji TV programa u regionu.

 

Ono što se neće menjati jeste voditeljski par - kroz najaktuenije teme i njavažnije pravovremene i objektivne informacije iz zemlje iz sveta i dalje će vas svakog jutra od 06:45h do 11:00h voditi Dea Đurđević i Predrag Sarapa.

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, u jutarnjem programu "Novo jutro" gledaoce očekuju dobro poznate rubrike - "Tema jutra" i "(Ne)zapaženo" koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, a koje su značajne za društvo.

 

Rubrika "Pod reflektorima" posvećena je glumcima, u rubrici "Hit jutra" će gostovati pevači, a u ovoj sezoni će vas zabavljati i mađioničari.

U ovoj sezoni gledaćete i lutajućeg reportera, Filipa Maksimovića, koji će, kao i uvek imati uključenja iz različitih delova grada i koji će razgovarati sa zanimljivim gostima.

 

"Novo jutro" je idealan način da započnete dan, zato ne propustite jutarnji program sa voditeljskim tandemom Deom Đurđević i Predragom Sarapom, svakog radnog dana od 06:45h do 11:00h samo na TV Pink

makonda-tracker