Nova emisija “30 MINUTA”

Anđelka Prpić: Sin mi je najveća podrška

0

 

Gošća emisije “30 MINUTA” koja će na programu Edu TV - Obrazovne televizije biti ovog petka, 21. septembra od 20:30h, je glumica Anđelka Prpić.

foto: promo
foto: promo

Jedna od najpopularnijih glumica u zemlji rođena je u Požarevcu, a glumu je diplomirala na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu. Popularnost je stekla u televizijskim serijama Žene sa Dedinja i Andrija i Anđelka, nakon čega se oprobala i kao voditeljka.

 

Trenutno je gledamo u kvizu “100 ljudi,100 ćudi “, a kako je izjavila, to nije klasičan kviz znanja, već takmicari, podeljeni u dva tima, pogađaju najfrekventnije odgovore na anketna pitanja prethodno postavljena uzorku od 100 ljudi, koji reprezentuju „srpski mentalitet“.

 

Njena monodrama “Šta me snađe” obara sve rekorde kako u Srbiji tako i u Evropi. Režiju ove interaktivne savremene komedije, u kojoj se simpatična glumica pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje muzičar i glumac Branko Đurić Đura.

foto: promo

Za 30 minuta govori kako je postala “Kraljica užeg izbora” - svaki put kad je u užem izboru za neku ulogu na filmu , televiziji ili reklami , između nje i još jedne glumice, uvek izaberu ovu drugu. Otvoreno je govorila o sinu Jakši i tome kako je baš on njena najveća podrška. Bodri je, hvali, teši, ali je, kako kaže i jako dobar kritičar.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker