aktuelno

Najnovija 20. sezona serije "UBISTVA U MIDSAMERU" očekuje nas premijerno 20. septembra

0

Najnovija 20. sezona najduže emitovane britanske detektivske serije, Ubistva u Midsameru, vraća se na kanal DIVA uz šest novih dugometražnih epizoda čija će regionalna premijera biti 20. oktobra.

ubistva u midsameru
ubistva u midsamerufoto: Promo

Nil Dandžen se vraća kao detektiv Džon Barnabi, kao i Nik Hendriks kao detektiv Džejmi Vinter i Fiona Dolman u ulozi Sare Barnabi.

Barnabi i Vinter u svojim istragama otići će do uklete pivare, posetiće elitno društvo koje krije mračnu prošlost, festival stripa gde se dešava ubistvo, kao i cirkus horora. Glumačkoj ekipi se pridružuje u novoj sezoni Annet Bedlend poznata iz serije EastEnders koja će tumačiti lik strogog novog patologa, doktorku Fler Perkins.

 

Serija je zasnovana na serijalu knjiga Kerolin Grejem “Glavni inspektor Barnabi”. Sve epizode odvijaju se u Engleskoj u savremeno doba, u živopisnom ali smrtonosnom selu pod imenom Midsamer. Glumac Džon Netls je tumačio lik detektiva Toma Barnabija kada je serija počela, od 1997. do 2001, a zatim je glavnu ulogu preuzeo Nil Dandžen kao Tomov mlađi rođak, detektiv Džon Barnabi.

 

Dvadeseta sezona serije UBISTVA U MIDSAMERU emitovaće se četvrtkom u 21:00 od 20. septembra, samo na kanalu DIVA!

 

 

makonda-tracker