Moj rođak sa sela: Drakče ima seksualne avanture

0
U nedelju 23. januara na Prvom program RTS-a od 20 časova biće emitovana nova epizoda popularne serije Moj rođak sa sela

U dvadesetpetoj epizodi koja nosi naziv Murat, Ros traži od Vranića da pomogne nemačkoj obaveštajnoj službi da njihovog obaveštajca Andreasa, koji je u ljubavnoj vezi sa albanskim agentom Muratom, vrati u Nemačku jer Muratu odaje državne tajne, koje zloupotrebljava albanska mafija. Rajku je, nakon lekarskog pregleda, zdravstveno stanje mnogo bolje, pa je i Bisa malo smirenija od tog saznanja. Vranić se pozdravlja sa Dunjom i kreće na zadatak dogovoren sa Rosom. Neša mu otkriva pojedinosti vezane za odnos Andreasa i Murata. Nakon odlaska na piće sa Polom i Nenom, Drakče odlazi i u njihovu kuću. Tamo doživi seksualnu avanturu są njih dve nakon koje se vraća kući Rajni, koja ga takođe spopadne s vrata. Vranić se interesuje u vezi Murata u antikvarnici bivšeg obaveštajca Envera (Toma Kuruzović). Enver dovodi Vraniću čoveka koji ga vodi do Muratovog stana. Kod Rajka, na motoru, dolazi Andrić (Ljubomir Bandović), Drakčetov drug iz detinjstva, koju bi želeo da obnovi kontakt są svojim prijateljem Drakčetom. Vranić sačekuje Murata (Nikola Rakočević) u stanu są pištoljem. Zahteva od njega da ga odvede kod Andreasa, jer će obojica biti ubijeni ako ih on ne skloni iz zemlje, odnosno vrati Andreasa u Nemačku. Murat insistira da i on dobije politički azil i ostane zajedno blizu čoveka kojeg voli i Ros dolazi da pregovara oko toga. Ros ne želi da mu omogući azil, ali ga Vranić ubedi da Murat ipak mora da dobije boravak u Nemačkoj, uz mogućnost da posećuje Anderasa. Murat se koleba šta da učini.

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Suzana Lukić, Lazar Dubovac... specijalni gosti: Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović, Toma Kuruzović, Janoš Tot, Vjera Mujović, Bojana Kovačević, Ivana Kovačević.

makonda-tracker