Dvor: Novi rijaliti na Pinku od 16. januara

2
Spekuliše se da će učesnici novog rijalitija Dvor, koji startuje u nedelju 16. januara na TV Pink, biti Lepa Lukić, Bebi Dol, Đus, Joca Stefanović, Danijel Pavlović, Miroljub Aranđelović Kemiš, Nebojša Pajkić, Milan Stanković, Izvorinka Milošević, Rada Manojlo

Poznate ličnosti živeće 45 dana u pravom dvorcu koji je sagrađen u Šimanovcima. Deset žena i deset muškaraca žive zajedno u ambijentu i po pravilima koja važe za kraljevstvo, podeljeni u razne uloge koje će sami sebi dodeljivati: od seljana, preko sluga i dvorske lude do samog kralja i kraljice. Takmičari započinju svoj novi život dolaskom u kraljevstvo, gde odmah treba da podele svoje uloge, odnosno raspodele sebe u klasno društvo koje je tipično za kraljevsko uređenje. Sa prvim jutrom treba da počnu novi život u svom kraljevstvu. Odavde počinje pravi izazov.

Tokom sedam nedelja, gledaoci prate zajednički život učesnika u njihovom kraljevstvu. Život je za neke težak – takmičari su lišeni svakog komfora bogatog života, dok je za druge prebogat, pun izobilja i privilegija kakve su imali kralj, kraljica i ljudi na dvoru. Da bi preživeli, učesnici moraju da nauče kako se živelo tada i da se prilagode tom vremenu. Moraju da rade, izvršavaju zadatke, da se igraju i takmiče kako bi preživeli. Pre svega moraju dobro znati da troše zlatnike, jer njih kao i u realnom životu nema neograničeno mnogo.

Šou Dvor nije samo psihičko i fizičko preživljavanje – to je takođe i igra eliminacije. Takmičari dele svoje uloge koje se svake sedmice menjaju kroz izbore koje sami prave. O izboru kralja i kraljice odlučivaće točak sreće, ali i takmičari. Kralj i kraljica imaće velike privilegije života, ali i mogućnost uređenja svog kraljevstva gde će birati ko će od takmičara biti nadzornik, dvorska luda, ko kraljičina sluškinja, a ko na kraju seljak. Seljani će se na kraju sedmice boriti da opstanu u kraljevstvu, a publika će na kraju odlučivati koji muškarac i žena treba da napuste dvor.

Uloge u kraljevstvu će se menjati svake sedmice, tako da će se dešavati da takmičar jedne nedelje može biti kralj, a već sledeće sluga pa čak i da bude eliminisan iz takmičenja. Na kraju u finalu dobićemo poslednjeg kralja ili kraljicu – pobednika, takmičara koji se najbolje snašao u svim izazovima i ulogama kraljevsta i koji je dobio najveću podršku publike, a koji kući odlazi sa nagradom od 50 000 evra.

S obzirom na to da takmičari svake nedelje dobijaju zlatnike, onaj ko ostane do finala na dvoru i uspe da sakupi najviše zlatnika takođe će biti nagrađen sa 10 000 evra.

makonda-tracker