Survivor: Goca i Katarina u finalu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

jecaje

01-01-2011 17:40h
Ovaj relity nije išao uživo i zaista je teško zaključivati bilo šta o bilo kome na osnovu prikazanog selektiranog snimljenog materijala.Pa ipak na osnovu prikaznog moj favorit je Gordana ,jer je pokazala lukavost,taktičnost i mudrost koja ide uz inteligeciju,borbenost , solidno opšte obrazovanje,kolektivistički duh i ponašanje i lojalnost do granice u kojoj prevladava borba -svako za sebe.Što se individualnih borbi tiče ,u onima u kojima je bila presudna fizička sprema i snaga nije realno imala velike šanse naročito što je u mnogima bila presudna visina.U neku ruku ,i uz napred navedenu ogradu,bila je superiorna.Ona je čista energija ,frik i vrlo direktna.Zbog toga se i podrazumeva da je svi ne vole jer ni ne igra na kartu dopadanja po svaku cenu .U svakom slučaju mislim da sam navela dovoljno razloga što mislim da treba da pobedi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: