Survivor: Goca i Katarina u finalu

Uzbuđenje sve više raste. Nakon fantastične borbe u kojoj su takmičari sa povezima preko očiju lutali kroz lavirint tražeći ogrlice i pobedničku krunu, najveću spretnost pokazala je Goca.
1
1 / 18

Pevačica se pošteno izudarala na zidove lavirinta ali uporna Gordana nije marila za bol. Sasvim zasluženo našla se rame uz rame sa Tonijem i Andrejem u finalu. Katarini nije bilo svejedno s obzirom da joj je Goca bežala za milimetar u igri. Ipak, nije želela da pokaže tugu već se sve vreme smejala. Jelena je srećna što je stigla i do polufinala dok se Marko već oprostio od pobede nakon što su ga porazili Toni i Andrej. Borba protiv žena očigledno je bila težak udarac za muški ego. Marko je čak pre igre želeo da odustane jer nije uspeo da uđe u finale boreći se sa muškaricima. Žene su naravno odmah skočile, smatrale su da to nije u redu jer su upravo devojke te koje su odlučile da bore protiv tri muškarca. Kako god bilo, Marko nije imao sreće, a ni pravi način da se izbori sa porazima u Survivoru.

Finalisti Goca, Andrej i Toni napuštaju kamp kako bi se pripremili za Veliko veće. Ostrvo, koje im je bilo dom 32 dana, više neće videti. Svi su tužni, naročito Goca kojoj teško pada odlazak sa ovog čarobnog mesta: žao mi je što se ovo završava, iskrena da ti budem. Ćao komarci, ne znam šta ćete bez srpske krvi.

Finalisti se slažu da je bilo izuzetno teško ali iskustvo je neprocenjivo, saznali su mnogo o sebi i životu, pa je Toni samo kratko prokomentarisao: Survivor je keva!

Ali što bi rekao Andrija, Survivor ne bi bio to da nije pun obrta i iznenađenja. Tako je usledio još jedan šok na Plemencu. Tek što su se pridružili Velikom veću, Katarina, Marko i Jelena dobijaju još jednu šansu! Oni se bore direktno na Savetu za poslednje mesto u finalu. Igra testira vizuelno zapažanje i zahteva osnovno poznavanje matematike. Najspretnija je Katarina, pa tako sa Gocom, Andrejem i Tonijem dolazi na korak od titule – jedini preživeli.

Šta se sve dešavalo do kraja, gledaoci će saznati 05. januara u 21.00 na Prvoj srpskoj televiziji. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Prve gde će se biti doneta konačna odluka o tome ko osvaja 50.000 evra i tutulu jedini preživeli. Linije za glasanje su već otvorene za gledaoce. Glasa ceo region, a glasovi gledalaca za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

U živom celovečernjem prenosu finalne Survivor emisije i noći odluke, učestvovaće i fanovi Survivora, gosti iz Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, porodice takmičara i njihovi prijatelji. Program će prenositi i OBN u Bosni i Hercegovini, TV IN u Crnoj Gori i SITEL u Makedoniji.

Voditelji specijalnog prenosa su Andrija Milošević i Ivan Ivanović.

makonda-tracker