U Novu godinu s Lenom Bogdanović i dečijim horom Kolibri

Tačno u ponoć 31. decembra građanima Srbije Novu godinu će čestitati najmlađi, najslađi i najmuzikalniji zaposleni na RTS-u, dečiji hor Kolibri i sa njihovim čestitkama ulazimo u Novu 2011. godinu
1
1 / 6 Foto: Promo

U minijaturama Novogodišnje čestitike, koje će u dane praznika biti emitovane na kanalima radio televizije Srbije, učestvuju deca iz različitih zemalja Evrope. Oni su bili učesnici tradicionalne manifestacije Radost Evrope, a u ovim minijaturama oni čestitaju Novu godinu svojim vršnjacima.

Tri dečja dugometražna filma strane proizvodnje premijerno će se emitovati prazničnih dana. Pored već pomenutog Diznija, film Sendmen i izgubljeni pesak snova ima svetsku premijeru na RTS, najmlađi će gledati Magičnu vrtešku i Tvigson, dok će u emisiji Halo, Beograd zove mališani saznati da je potrebno 25 sati da bi Nova godina stigla u svaki kutak zemljine kugle, kao i premijerne epizode rimejka čuvene emisije za decu Na slovo na slovo. Tu je Novogodišnja klackalica koja je satkana od najlepših pesama sa FEDEMUS, festivala dečjeg muzičkog stvaralaštva, a junaci Filip i Maja naići će na razne probleme koje će morati da razreši Deda Mraz iz televizije.

makonda-tracker