Nove epizode serije Prevaranti

Od srede 29. decembra svakog radnog dana od 23 časa na Prvom programu RTS-a počinje premijerno prikazivanje pete i šeste sezone britanske serije Prevaranti
0
1 / 7

Televizijska serija je o grupi elitnih prevaranata iz Londona, koji izvode komplikovane i velike pronevere novca. Njihove jedine žrtve su bogati a pohlepni, a nove epizode uvode i novu žensku ulogu – Emu, kojoj nećete moći da odolite, čak i ako pokuša da vas prevari. Radnja uzbudljive britanske serije odigrava se oko eksperata za prevare. Svoje umeće koriste za uzimanje tuđeg novca, naročito bogatih, koji su novac zaradili na nepošten način, nemoralnih i beskrupuloznih ljudi. Bilo da prodaju navodno remek delo ili navode kazino bosa da uloži u film koji ne postoji, ovi prevaranti uvek nađu načina da ostvare svoje planove. Svaka epizoda vas vodi u svet gde ništa i niko, od konobarica, preko činovnika u banci do direktora kompanija, nije ono što izgleda.

Miki Stoun (Edrijen Lester) je ambiciozan, inteligentan i vrlo iskusan stručnjak za prevare. On je vođa grupe koji smišlja sve planove.

Albert Stroler (Robert Von) je veteran, čiji posao je da nađe savršenu metu - nekoga ko je bogat i pohlepan a ima neku slabost koju tim može da iskoristi. Kada nađe metu, Albertov zadatak je da je uvuče u plan i upozna sa ostatkom ekipe.

makonda-tracker