Na slovo na slovo ponovo na RTS-u

Svake subote od 25. decembra na Prvom program RTS-a od 12:30 časova emitovaće se rimejk dečije serije Na slovo na slovo
1
1 / 2 Foto: Sarics Press Rts

Prošlo je punih 47 godina od 16. oktobra 1963. godine, kada je, tačno u 18:45 časova na Prvom programu RTB-a, otpočelo prikazivanje slavnog dečijeg TV serijala Na slovo na slovo, po tekstovima Duška Radovića, a u režiji Vere Bjelogrlić i sa Mićom Tatićem u glavnoj ulozi. Seriji nije bilo potrebno puno vremena da već tada postane pravi hit, a i posle toliko godina nakon premijere, ovaj serijal se vodi kao najpopularniji i najkvalitetniji program za decu koji je RTS ikada emitovao.

Nema dileme, bilo je krajnje vreme da deca dobiju novu verziju proslavljenog serijala o učenju slova, ali i o mnogim drugim stvarima kakvo je, recimo, prijateljstvo Miće i Aćima.

Ovaj dečiji serijal kao klasičan rimejk, sa ponovo otpevanim originalnim songovima, sa glumačkom A listom i sjajnim vizuelnim rediteljskim pristupom preti ponovnom dominacijom na domaćim TV kanalima.

Mića (Svetislav Bule Goncić) i Aćim, Loška (Ivana Popović), Ostoja (Zoran Cvijanović), Paja (Nikola Kojo) i Lola (Irena Mičijević), Morski vuk (Marinko Madžgalj) i Veliki laf (Srđan Timarov), samo su na nekoliko dana od ponovnog ulaska u naše domove.

makonda-tracker