Najava

Osvete, intrige i ljubav: Rat ruža, hit turska serija uskoro na Pinku

1

Jedna od najpopularnijih turskih serija ,,Rat ruža" počeće uskoro da se prikazuje na TV Pink.

foto: Promo
foto: Promo

 

Nakon mnogih uspešnih turskih telenovela koje su osvojile publiku, na Televiziju Pink uskoro stiže nova hit serija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

U pitanju je jedna od najgledanijih turskih serija "Rat ruža", čiji scenario potpisuju Melis Dživlek i Sirma Janik, dok je za režiju bio zadužen čuveni Emre Kabakušak.

 

Radnja serije prati Gulru Čelik, mladu i lepu, ali siromašnu devojku, čiji otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi.

 

Gulru zajedno sa sestrom i ocem živi na njihovom imanju, a životni uzor joj je ćerka njenih gazda, Gulfem Sipahi, koja je uspešna modna dizajnerka. Vođena željom da jednog dana sarađuje sa Gulfem, Gulru upisuje fakultet. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova poslednja želja bila je ostane da živi sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prestonici, što joj se nimalo ne dopada. Jedina koja je srećna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu jeste upravo Gulru, ali uskoro doživljava razočaranje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocenu ogrlicu. Duboko razočarana i povređena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje da pretome Gulfem sve što ima. Deo njenog paklenog plana je da zavede plastičnog hirurga, Omera Hekimoglua, koji je Gulfemina prava i jedina ljubav. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu se situacija počinje da se komplikuje.

 

Uloge su dodeljene sjajnim turskim glumcima - Gulru tumači Damla Sonmez, Gulfem je otelotvorila Džanan Erguder, ulogu Omera dobio je Bariš Kilič, dok Džihana igra Serdžan Badur, kog je domaća publika zavolela kao Merta u hit seriji "Porodica mog oca".

 

Serija je postigla veliku gledanost i uspeh u Turskoj, a sada je vreme da osvoji i srca domaće publike.

 

 

makonda-tracker