Teleton za decu ometenu u razvoju

1
U emisiji Teleton, koja se uživo emituje na prvom programu RTS-a u nedelju 12. decembra od 21 čas, najpoznatije, eminentne javne ličnosti odgovaraće na pozive gledalaca
foto: Željko Sinobad
foto: Željko Sinobad

Kompletan prihod od impulsa i sms poruka namenjen je poboljšanju uslova u dnevnim boravcima za decu sa smetnjama u razvoju - u ukupno dvadeset dnevnih boravaka širom Srbije (decu ometenu u mentalnom razvoju, sa invaliditetom, cerebralnom i dečijom paralizom i višestruko ometenu).

Ovo je jedina prilika za gledaoce da preko telefona postave koje god žele pitanje našim sportskim, glumačkim ili muzičkim zvezdama ili da sa njima  razgovaraju na bilo koju temu i istovremeno doprinesu da deci sa smetnjama u razvoju život bude lakši i lepši.

Emisija Teleton radi se u dva studija RTS-a u Košutnjaku, u Studiju 9 gde su 24 telefonske linije za kojima sede javne ličnosti, kao i u Studiju 8 u kome će najpopularnije pevače pratiti Big Band RTS-a.

Među brojnim uglednim ličnostima iz kulturnog i javnog života Srbije, sa kojima će građani moći da razgovararaju i istovremeno učestvuju u velikom humanitarnom projektu RTS su: Rasim Ljajić, Seregej Trifunović, Seka Sabljić, Momčilo Bajagić Bajaga, Marija Šerifović, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Nikola Kojo, Nataša Ninković,  Željko Rebrača, Lazar Ristovski, Branko Milićević Kockica, Milan Gurović, Marija Karan i mnogi drugi.

Voditelji su Maja Nikolić, Marija Kilibarda i Dejan Pantelić a pridružiće im se i njihove kolege sa Prvog programa Radio Beograda Gorica Nešović i Dragan Ilić.

makonda-tracker