E- Play u emisiji Bunt

U decembarskom izdanju emisije Bunt, uživo je u studiju 8 RTS-a, nastupio je beogradski bend E- Play, a emisija je na programu u utorak sedmog decembra od 22.20 časova na Drugom programu
0
1 / 2 Foto: Sarics Press Rts

Još se pamti prvo pojavljivanje ovog benda na jednom od poslednjih beogradskih demo festivala Urban demofestu pre desetak godina, kada je upravo E- Play proglašen najboljim bendom. Njihov nastup i pesma Zašto su za mnoge predstavljali prekretnicu u srpskom rokenrolu i znak da se pojavila nova generacija rok autora.

E- Play je tokom 2009. obeležio deset godina rada, ujedno, izdali su i novi album Drago mi je da smo se upoznali  za kuću Cinema City iz Novog Sada. Album je, takođe, postavljen za besplatno skidanje sa interneta i do sada ima preko 13.000 poseta.

U Buntu je E- Play uživo odsvirao tri pesme sa novog albuma, Sramota, U sumrak i Dobra prilika, kao i pesmu Zašto sa prvog albuma.

Pored članova benda, u emisiji gostuju i novinar Velja Pavlović koji uređuje i vodi emisiju Nivo 23 na TV Studio B, reditelj Milorad Milinković Debeli i muzički voditelj Uroš Milovanović. Reditelj emisije je Miodrag Kolarić, a autor Branka Glavonjić.

makonda-tracker