9. marta u 21h

Holivudski glumac u domaćoj seriji: ON će se naći u ulozi estradnog menadžera u Šifri Despot

0

Za tri nedelje emitovanja, vikend-serija "Šifra Despot" postigla je veliki uspeh i dobila vernu publiku, a ono što ju je izdvojile je velik broj poznatih srpskih glumaca.

foto: pink.rs
foto: pink.rs

Među gotovo 220 glumaca koji će proći kroz vikend-seriju "Šifra Despot" je i Aca Filimonović, srpski glumac koji je ostvario uspeh u holivudskoj filmskoj industriji.

 

U pauzi od rada u Americi, Aca je došao u Srbiju kako bi se pridružio ekipi vikend-serije Radoša Bajića.

 

- Pojaviću se u nekoliko epizoda, nisam imao mnogo vremena jer moram da se vratim u Ameriku, gde trenutno živim i radim. Radoš je uspeo da se snimanja uklope sa tim kad sam u Srbiji. Sa Radošem sam već sarađivao, ali koliko se sećam, ovo mi je prva saradnja sa Dejanom Zečevićem - rekao je Aca.

 

On je otkrio i kakva je njegova uloga u ovom Radoševom ostvarenju.

 

- Igram Džonija, estradnog menadžera velike pop zvezde Stefana Žakule, kog igra Nedeljko Bajić. Despot ulazi u naš život jer treba da nam napravi neku aplikaciju i naravno da dolazi do nekih peripetija ali to će već gledaoci videti u narednim epizodama - rekao je popularni glumac.

 

Filimonović je, kao i ostali glumci, imao samo reči hvale za rad ekipe producentske kuće "Contrast Studios", ali i za Đorđa Markovića, koji igra glavnog junaka Despota Despotovića.

 

- Atmosfera na setu je sjajna, Radoš je jedan od retkih ljudi koji je talentom i velikim radom uspeo da u današnjem vremenu pravi najgledanije serije i okupi ovakvu ekipu. Đorđe je veliki car, odličan glumac, a i mi smo braća Grobari - rekao je za kraj Aca.

 

Njega ćete gledati u nekim od narednih epizoda, a do tada ne propustite devetu epizodu vikend-serije "Šifra Despot"u petak 9. marta u 21 čas samo na TV Pink!

 

 

makonda-tracker