tv poslastica

Spremni za smeh do suza? Od večeras ćemo gledati vikend-seriju "Šifra Despot"

0

Posle višemesečnog snimanja gotovo bez dana pauze, vikend-serija "Šifra Despot" počinje sa emitovanjem u petak 16. februara od 21 čas na TV Pink.

foto: Promo
foto: Promo

Svakog petka, subote i nedelje od 21 čas gledaoci će uživati u delu autora najgledanijeg igranog serijskog programa u regionuRadoša Bajića.

 

Glavne uloge dodeljene su Đorđu Markoviću, koji igra glavnog junaka Despota Despotovića, Radoslavu Milenkoviću, Brani Šelić, Tamari Krcunović i Ljiljani Stjepanović, a pored ovih pet glumaca koji će se pojavljivati u svim epizodama, kroz seriju će do kraja snimanja proći još skoro 220 glumaca.

 

Jedan od sjajnih srpskih glumaca koji će zaigrati u ovom ostvarenju Radoša Bajića je i Boris Milivojević, koji će imati epizodnu, ali upečatljivu ulogu.

 

- Nisam pročitao sve epizode, ali ovo što jesam čitao, kao i moja uloga, deluje veoma interesantno. Moj lik Ćira je klasični oportunista, koji ne bira ni način ni sredstva kako bi uspeo, da budem precizniji - došao do što više para. Ambiciozan, ne preza da se lati raznih poslova, niti da se upusti u raznorazne akcije, iako su radnje koje preduzima često i više nego mutne, uporno pokušava da na što kraći i brži način dođe do para - rekao je na samom počeku Boris.

 

Iako mu je dodeljena epizodna uloga, Boris ne krije da bi voleo da se njegov lik pojavi u još nekoliko epizoda.

 

- Ovo je velika serija i lik koji tumačim će možda i postati 'krupna zverka' kako je počeo, ali videćemo još - objasnio je Milivojević.

 

S obzirom na to da uživa u svom poslu, Borisu nije bilo teško da se kroz rad na svom liku i zabavi.

 

- Trudim se da ne zaboravim i da se zabavim igrajuci svog lika Ćiru, u ovom inače ne tako jednostavnom poslu, u čemu imam apsolutnu podršku ekipe, kolega i što je najbitnije i koreditelja Dejana Zečevića - kaže poznati glumac i dodaje:

 

- Ovo je velika serija, koliko sam čuo za sada 45 epizoda, a najverovatnije ce biti i više. Treba to sve izdrzati. Pozdrav podrške ekipi!

 

Pored Borisa, u seriji će se pojaviti još mnogo kako legendarnih, tako i mladih, neafirmisanih glumaca, a Olga Odanović, Radoš Bajić, Mihajlo Janketić, Lidija Vukićević, Branislav Lečić, Katarina Gojković, Dubravko Jovanović, Marijana Mićić, Sofija Rajović, Iva Štrljić, Ivan Bosiljčić, Nenad Heraković, Mikica Petronijević, Nedeljko Bajić, Nikola Džamić, Suzana Mančić, Miroljub Trošić Đoda, Dejan Tončić, Saša Pilipović, Aleksandar Filimonović, Marko Gvero, Vlada Aleksić, Radoje Čupić, Vladan Živković, Olja Lević, Danica Maksimović, Zinaida Dedakin, Nela Mihailović, Danica Todorović, Milija Vuković, Milan Kalinić, Anastasia Mandić, Isidora Minić, Mirko Babić, Helena Petrović i Nada Macanković samo su neka od imena.

 

Premijerno emitovanje vikend-serije "Šifra Despot" zakazano je za 16. februar u 21 čas na programima TV Pink širom regiona.

makonda-tracker