slavili ljubav i iskrenost

Aleksandra Simić u društvu velikog broja poznatih ličnosti proslavila 3. rođendan emisije “Iskreno” (FOTO)

0

Glumci , muzičari, sportisti, umetnici , novinari zajedno su proslavili ljubav i iskrenost

foto: Jakov Simović
foto: Jakov Simović

U jednom beogradskom restoranu okupili su se kako bi poslali poruku da nam je iskrenost preko potrebna i da ne možemo pobeći od istine. Slavni su se sastali i kako bi čestitali jubilej rada tv autorke Aleksandre Simić i tri godine postojanja formata “Iskreno” .

 

Program proslave vodio je Voja Nedeljković, koji je takođe govorio o svojim životnim izazovima i saznanjima u životu a i ovoga puta vešto kombinovao humor i veliki profesionalizam kako bi proslava bila što interesantnija i bolja.

 

Priznati tv autor Marina Rajević Savić istakla je da nemaju svi tv radnici dar da “otvore “ sagovornika pa čak ni za pristup i razgovor a da to pak Aleksandri Simić lako polazi za rukom uz veliko vaspitanje i strpljenje da sačeka sagovornika i pravi moment kada je spreman za pitanja. Marina retko gostuje u emisijama, kao i njen suprug Dušan Savić, ali su imali poverenja u autorku iskrenog formata.

1 / 7 Foto: Jakov Simović

Mirjana Bobić Mojsilović, veoma žustro i odsečno, u svom stilu, bez “uvijanja” čestitala je Aleksandri Simić i zamolila je da istraje u gajenju pravih tema, sadržaja i emisija. Uvrstila ju je u sam vrh voditeljskog zanata.

 

Naša velika i priznata umetnica Merima Njegomir gledala je emisiju i pre nego što je dobila poziv za intervju. Osećala se, kaže, vrlo prijatno i ističe da autorka Aleksandra Simić ima dar da od sagovornika čuje i ono što on sam možda i ne želi reći.

 

Proslavi su prisustvovali i advokat Toma Fila, Sanda Rašković Ivić, Minja Subota, Sanja Ilić, Kiki Lesendrić, Nenad Peruničić, Dule Savić, Ivan Bekjarev, Zlata Numanagić, Desko Stanojević, Renato Grbić, Zorana Šulc, Dragan Brajović Braja i druga poznata imena koja su gostovala u emisiji “Iskreno sa Aleksandrom Simić”.

 

 

makonda-tracker