Selo gori a baba se češlja obara sve rekorde gledanosti

0
I u repriznom emitovanju serija je svakodnevno prva na listi gledanosti od avgusta kada je emitovanje počelo. Od 6. novembra svake subote u 20.05 počinje emitovanje nove, premijerne epizode završnog i poslednjeg ciklusa

Nakon do sada nezabeleženog uspeha repriznog emitovanja 67 epizoda najpopularnije srpske TV serije Selo gori a baba se češlja, od 6. novembra svake subote u 20.05 počinju sa emitovanjem nove, premijerne epizode završnog i poslednjeg ciklusa.

U novim epizodama, pored već poznate plejade izvrsnih glumaca pojaviće se veliki broj novih glumaca kao što su Dara Džokić, Svetlana Ceca Bojković, Dragan Petrović Pele, Danica Todorović, Irfan Mensur, Bane Tomašević, i mnogi drugi.

Prva premijerna epizoda koja se zove Bratunac, otkriva nam novi lik – Kožnog, koga tumači Dragan Petrović Pele. Radašin I Radojka kreću na dug i neizvestan put u Bratunac, gde će se izgubiti u vrletima divljine. Milona i Radenko spremaju doček roditeljima, Radenko od lokalnog zelenaša, Kožnog, koga tumači Pele, pozajmljuje novac.

U novim epizodama Radoslav i Ivana donose odluku da se odvoje od Radašina I Radojke i kupe plac van Petlovca. Nailaze na revolt Radašina i nastaje konflikt. Sin Dragan vodi život vojnika srpske vojske, sreće novu ljubav koju tumači Danica Todorović.

Zlatanu pozivaju da ode u Dubič i skine vradžbine sa malog Petrojkinog i Radovanovog deteta, tamo odlazi sa Smiljanom i upadaju u nevolje.

Jovan, koga tumači Lazar Ristovski, otkriva istinu o svojoj domovini i istoriji i pomaže svojim zemljacima u procesu rehabilitacije dede kuma Dragutina koga tumači Boda Ninković.

U novim epizodama će se sporadično vratiti i Ingrid, kao i prija Cveta i Svetlana.

Gledaoce očekuje puno smeha, uzbudljivih, ali i dramskih scena koje će im razgaliti dušu i podsetiti ih na veoma značajne teme kao što su dobrota, poštenje, čast, ponos, tolerancija I ljubav.

 

 

makonda-tracker