spojlujemo

Šta će se desiti inspektoru Jakovljeviću u šestoj epizodi "Ubica"?

0

Publika je proteklih nedelja imala prilike da pogleda prvu polovinu druge sezone serije “Ubice mog oca” koja se svakog ponedeljka emituje na TOP kanalu. Serija je na male ekrane donela uzbudljiv, novi slučaj i brojne pozitivne i negativne likove koji su deo intriga i napetosti koja ce u narednim epizodama biti sve veća.

foto: Promo
foto: Promo

 

U novoj epizodi svaki korak inspektora Jakovljevića, osim neprijatelja, prati i direktor policije Marjanović, dok mu kolege, Milanka i Mirko ostaju lojalni u nameri da pronađu ubicu pevača Luneta.

 

Aleksandar ponovo saslušava Lunetovu ženu i menadžera, pritiska ih sa novim informacijama, ali dobija i neočekivani poziv. Mirku stižu vesti od navijača ali ne onakve kakvim se nadao. Privodi jednog od njih. Milanka čeka Nemanjin poziv. Marjanović prati Aleksandra, svestan je da ovaj nešto krije od njega…”

 

foto: Promo

U petoj epizodi pratili smo uzbudljivu scenu napada na Olju Jakovljević, pojavu novog ženskog lika koji tumači glumica Isidora Simijonović i upoznali drugu stranu Mirkove koleginice Milanke koju tumači Ivana Dudić.

 

foto: Promo

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić, a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić…

 

Pratite “Ubice mog oca” svakog ponedeljka od 20 casova na novom TOP kanalu.

 

 

 

makonda-tracker