novo

HODOR iz IGRE PRESTOLA uskoro u novoj seriji!

0

Krajem godine na SCI FI kanalu moći ćemo da pratimo novu fantastičnu seriju The Outpost (“Predstraža”).

foto: Promo
foto: Promo

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je kupovinu serije The Outpost (“predstraža”), koja je nov originalni format SCI FI kanala van Severne Amerike. Izvršni producenti su Dean Devlin, koscenarista i producent čuvene franšize iz 1994. godine Zvezdana kapija (Stargate) i Jonathan Glassner, izvršni producent Zvezdane kapije SG-1 (Stargate SG-1). Deset jednočasovnih epizoda biće premijerno emitovano krajem 2018. godine na kanalu SCI FI u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji, Portugalu, Nemačkoj, Južnoj Americi, Poljskoj, na Balkanu, Srednjem Istoku, u Africi i Australiji.

 

The Outpost je avanturistička fantazija u kojoj je glavni lik Talon, koju tumači Jessica Green (Roman Empire, Ash vs Evil Dead). Ona je snažna heroina i jedina preživela u raciji pod nazivom “Crne krvi.” Godinama nakon što joj je celo selo uništila banda brutalnih plaćenika, Talon putuje u tvrđavu bez zakona, na ivici civilizovanog sveta, jer prati ubice svoje porodice. Na svom putovanju u ovo utvrđenje, Talon otkriva da poseduje misterioznu natprirodnu moć koju mora da nauči da kontroliše kako bi se spasila i branila svet protiv fanatičnog verskog diktatora.

 

U seriji The Outpost takođe igraju: Jake Stormoen (Extinct, Mythica), Andrew Howard (Hatfields and McCoys, Hell on Wheels), Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead), Robyn Malcolm (Top of the Lake, Hostiles) i Kristian Nairn (Game of Thrones, Mythica).

 

Pored Devlina i Glassnera, The Outpost izvršni producenti od strane tima Electric Entertainment su Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson kao i tim Arrowstorm Entertainment koji čine Jason Faller i Kynan Griffin, ekipa koja stoji iza kultnih filmova Mythica. Takođe je producent i Jennifer Griffin iz Arrowstorm Entertainment. Seriju su osmislili Kynan Griffin i Jason Faller.

 

 

 

 

makonda-tracker