Slađana Milošević i Milan Mumin u emisiji Jelen Top 10

0
Ove nedelje, 17. oktobra, u emisiji Jelen Top 10, na drugom programu RTS-a od 22.05, dobrodošlicu će vam zajedno sa Lazarom Sakanom poželeti i Milan Mumin, nekadašnji frontmen benda Love Hunters, a specijalna gošća je Slađana Milošević
foto: promo
foto: promo

Milan se nedeljama nalazi na listi Jelen Top 10, a sada je dobio priliku da se oproba u ulozi gosta voditelja i sjajno se snašao.

Ekipa serijala je u studiju ugostila pevačicu Slađanu Milošević. Dama koja je oduvek pomerala granice na domaćoj sceni, od imidža, preko zvuka na albumima, do živih nastupa, ispričaće kako vidi domaću pop i rok scenu, kakva iskustva nosi iz Amerike u kojoj je provela neko vreme, sa kojim se poznatim muzičarima tamo družila, ali i sarađivala, a imaćete i ekskluzivnu priliku da saznate da li je istina da Slađana nikome ne daje da dira njenu gitaru. Sa svojim bendom, ova izvrsna muzičarka je u studiju izvela numeru Neko je tu, i to u potpuno novoj verziji.

Kraj nedelje je pravo vreme za pregled domaće rok i pop liste, zato ne propustite Jelen Top 10, na drugom programu RTS-a od 22.05 časova.

makonda-tracker