Ivan Bosiljčić i Vuk Kostić u Žikinoj šarenici

0
Voditelj Žika Nikolić ove subote započinje novi serijal gledane emisije Javnog servisa Žikina šarenica, a među prvim gostima u jesenjoj sezoni biće glumci Ivan Bosiljčić, Vuk Kostić i Dragan Bjelogrić
foto: Petar Vujanić
foto: Petar Vujanić

U prvoj jesenjoj emisiji Žikina šarenica gosti će biti učesnici međunarodnih susreta pisaca kao i pobednici na konkursu Fonda Laza Kostić. Žika nikolić će ugostiti i učesnike Dana Indijske kulture koja se održava u Novom Sadu ovog vikenda, a svoju najnoviju kolekciju predstaviće Marijana Mateus. U muzičkom delu emisije uz Narodni orketar RTS-a pod upravom Vlade Panovića pevaće Nedeljko Bajić Baja i Aleksandra Lojanica, dok Kiki Lesendrić najavljuje koncet grupe Piloti u Beogradu.

Popularnom televizijskom domaćinu u nedelju gostuje orkestar Ministarstva odbrane Stanislav Binički, a povod je jubilej 111 godina postojanja ovog prestižnog sastava i promocija zajedničkog albuma koji su snimili sa estradnom umetnicom Merimom Njegomir. Osim nje u emisiji će pevati Ekstra Nena, Žarko Dančuo, Đorđe Gogov i Vukašin Brajić, Mari Mari, Nada Pavlović. Gosti emisije biće i glumci Ivan Bosiljčić, Dragan Bjelogrlić i Vuk Kostić kao promoteri Vojske Srbije u spotovima koje će gledaoci prvi put videti, a ovoj akciji pričaju Miloje Miletić, načelnik Generalštaba i Dragan Šutanovac, ministar odbrane.

makonda-tracker