Veliko interesovanje za takmičenje Ja imam talenat

Za drugu sezonu šoua Ja imam talenat prijavilo se četiri hiljade takmičara od kojih će se 500 najreprezentativnijih kandidata pojaviti pred žirijem, a u septembru počinju i prva snimanja u Pozorištu na Terazijama.
0
1 / 2

Jesenjom programskom šemom Javnog medijskog servisa Srbije predviđeno je da na programima RTS-a bude emitovan i popularni šou program Ja imam talenat. Audicije su već održane širom Srbije, u Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori a ima i kandidata sa Kosova.

Naredna faza podrazumeva da se od ukupno 4000 prijavljenih, odabere 500 najreprezentativnijih kandidata, koji će se pojaviti pred žirijem. Eliminacione emisije emitovaće se iz studija RTS-a a u planu su i zanimljive dnevne emisije, posvećene kandidatima i toku takmičenja, kako bi gledaoci što bolje upoznali učesnike i glasali za svoje favorite.

Ja imam talenat je svetski najpopularniji TV program ovog formata. Originalni koncept potekao je iz Velike Britanije, a sa velikim uspehom prikazuje se i u Sjedinjenim Američkim Državama i u više od 40 zemalja sveta.

Koncepcija takmičarskog šou programa Ja imam talenat na vrlo transparentan i jednostavan način nudi mogućnost amaterima i profesionalcima svih uzrasta  da dođu do izražaja, predstave svoje veštine i talente, i to je bio jedan od najvažnijih motiva da se Javni medijski servis Srbije odluči za prikazivanje ovog TV formata.

 

makonda-tracker