Nova verzija serije Na slovo, na slovo od novembra

Nova verzija nekada popularne serije Na slovo, na slovo snima se u studiju RTS-a na beogradskom Sajmu, prema tekstu Duška Radovića i u adaptaciji Vladimira Andrića
0
1 / 2

Premijera serije očekuje se tokom novembra, kada će neki novi klinci imati priliku da, kroz dvadeset polusatnih epizoda, vide Miću, Aćima, Ostoju, na jedan novi, moderniji način.

Na slovo, na slovo nije i neće biti klasičan rimejk ove velike serije - ono je namenjeno današnjoj deci koja drugačije gledaju na svet i znaju o tehnologiji više od odraslih, ali ipak su deca čiji roditelji žele da im se svidi nešto što su oni sami voleli. Danas je deci teško držati pažnju ali se nadamo da će novo Na slovo, na slovo to uspeti, a isto se tako nadamo da će ovu seriju zavoleti i roditelji i da će je gledati zajedno – navodi se u saopštenju.

Miću igra Bule Goncić, a ostale uloge tumače Zoran Cvijanović (Ostoja), Nikola Kojo (Paja), Marinko Madžgalj (Morski Vuk), Srđan Timarov (Laf), Irena Mićijević (Lola), Ivana Popović (Loška), Zorana Milovanović (Aćim).

makonda-tracker