veče za odmor

Ne propustite: Večeras film "Nevine laži", a u petak, uz izmene, emisija "Komedijaši"

0

Programska šema za kanal Pink Srbija za petak 13.07. je izmenjena, te će gledaoci moći da uživaju uz humoristički program u formi stand up komedije "Komedijaši", sa čijim emitovanjem televizija počinje te večeri.

emisija 'komedijaši
emisija "komedijaši"foto: promo

Voditelj i domaćin nove stand up emisije u okviru noćnog programa je Miroslav Đorđević, pobednik prve sezone emisije "Audicija" i bivši učesnik najgledanijeg rijalitija "Zadruga". U svakoj epizodi, Miroslav će u društvu drugih poznatih komičara nastupati na pozornici noćnog programa, ali i intervjuisati barem jednu poznatu ličnost ili nekoga ko baš na njih liči.

 

Osim sjajnih komičara poput Velimira Tošića i Dejana Tasića Tase, produkcija je angažovala i najbolje scenske maskere i šminkere, te nema sumnje da će ovaj šou moći da stane rame uz rame sa svetskim stand up programima i ponudi nešto drugačiji program.

 

miroslav đorđević
miroslav đorđevićfoto: promo
Večeras će pak gledaoci moći da uživaju od 20h na kanalu Pink 2 uz komičnu akciju "Nevine laži" ("Knight and Day") sa Kameron Dijaz i Tomom Kruzom u glavnim ulogama.
 

Snimana širom Amerike, Andauzije u Španiji, i u gradovima Salcburg u Austriji i Port Antonio na Jamajci, komična akcija "Nevine laži" vodiće vas u avanturu punu uzbuđenja i strasti. Od početka realizacije ovog filma producenti su imali mnogo problema, menjali su vodeću ekipu saradnika, pa konačnu varijantu potpisuju scenarista Patrik O'Nil i reditelj Džejms Mangold. I oko podele je bilo problema. Za glavnu mušku ulogu producenti su prvobitno planirali Adama Sendlera, Krisa Takera i Džerarda Batlera, ali je na kraju pripala Tomu Kruzu, dok je ženski lik koji tumači Kameron Dijaz trebalo da igra Eva Mendez.

 

nevine laži
nevine lažifoto: promo

Tako su se Kruz i Dijaz, nakon devet godina i filma “Nebo boje vanile”, još jednom sreli u nosećim ulogama.

 

Ne propustite ova iznenađenja na Pinkovim kanalima!

 

 

makonda-tracker