preporuka

Jeste li čuli za GaGa ples? Pogledajte predstavu "Aliza" i prijavite se za igračke radionice

0

Premijera plesne predstave "Aliza" izraelskog koreografa Ido Gidrona u koprodukciji UK "Vuk Stefanović Karadžić" i Instituta za umetničku igru, a uz podršku Ambasade Izraela u Srbiji, biće izvedena 24. juna ove godine na sceni Aleksandar Popović Ustanove kulture "Vuk" u Beogradu.

foto: Promo
foto: Promo

Ido Gidron je rođen 1995. u Šorešu, Izrael i završio je Akademiju za muziku i ples u Jerusalimu. Radi kao redovni učitelj Gaga pokreta Ohada Naharina u "Suzan Delal" centru u Tel Avivu, studiju "Naim" i drži radionice u Berlinu. Od 2014. do 2017. godine igrao je u ansamblu "Batševa".

 

Asistent koreografa je Inbar Tanzer; muzika Ido Gidron; kostim prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović.

 

Koreograf Ido Gidron
Koreograf Ido Gidronfoto: Promo

Izvođači (studenti Instituta za umetničku igru i Transition Dance company): Vladimir Čubrilo, Katarina Bućić, Ana Obradović, Mila Stijak, Milan Bačkulja, Jelisaveta Vučenović, Đurđija Jelenković, Nikol Srebrov, Nikolina Milošević, Marija Dimitrovska, Teodora Vujkov, Anđelija Jovanović, Nikola Pavlović i Tijana Koprivica.

 

Premijeri će prethoditi zagrevanje nedelju dana ranije. Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa Gaga tehnikom i radom "Batcheva Dance" kompanije tokom projekcije filma "Mr GaGa" Ohada Naharina i otvorenog GaGa časa 17. juna u UK "Vuk" na Velikoj sceni koji će voditi Ido Gidron.

 

Zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na telefon 011 41 40 421.

 

 

makonda-tracker