ne propustite

Tarik Filipović prvi put u monodrami "Ćiro" pred beogradskom publikom

0

Tarik Filipović, poznati glumac i voditelj, prvi put će gostovati pred beogradskom publikom sa predstavom – monodramom "Ćiro", 27.aprila sa početkom u 20 časova u UK Vuk Karadžić.

foto: Promo
foto: Promo

Predstava izaziva ogroman interes u celom regionu, a dobila je visoke ocene od kritike i publike za maestralnu glumu i kvalitetan, duhovit tekst.

 

foto: Promo

Ličnost zanimljivog Miroslava Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića i dramaturga Antonia Gabelića da napišu tekst o njegovom životu. Dugogodišnje Tarikovo i Ćirino prijateljstvo, te sati i dani provedeni u svojevrsnoj ispovedaonici o njegovom životu i Tarikovo imitiranje Ćire, bili su srž ove zanimljive predstave , koja na jedan specifičan način dovodi publiku do smeha ali i suza. Ćirine se rečenice citiraju, njegovo prepoznatljivo "sine moj"   dalo mu je neizbrisiv lični pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni fudbalski navijač, progovara o tome šta je Ćiro Blažević predstavljao za njega lično kroz period odrastanja i sazrevanja.

 

foto: Promo

"Ćiro"je Tarikov prvi samostalni projekat kojeg zajedno s njim autorski potpisuje dramaturg Antonio Gabelić a producira Tomislav Kašljević.

Karte za predstavu  "Ćiro" prodaju se na blagajni UK Vuk Karadžić po ceni od 1000 dinara.

 

 

makonda-tracker