Izmamiće vam osmeh na lice

Strugar se raduje početku igranja: Posle "Pevaj brate", "Zlatnog lančića od bižuterije"... 20. februara stižu "Boje šteka"

0

Interesantna komedija sa autentičnim likovima, bezbroj komičnih situacija i izuzetno duhovitog dijaloga, učiniće sve da vam ulepša veče i izmami osmeh na lice! Predstava će premijerno biti prikazana 20. februara u 20 sati u Akademiji 28.

foto: Promo
foto: Promo

Reprizni termin zakazan nedelju dana kasnije, 27. februara. Karte su već u prodaji.

Radovao sam se pozivu Bate Karadžića za ovu predstavu, a izuzetno zadovoljstvo mi je bili da radim sa rediteljem profesorom Slavenkom Saletovićem, a sa Đoletom i Urošem se i privatno poznajem i družim. Rad je bio zabavan a i naporan, bilo je veselo u svakom slučaju, jer smo imali slobodu u kreaciji svojih likova i sve što je potrebno za pravljenje jedne dobre predstave. Uživao sam na probama i radujem se početku igranja", rekao je Petar Strugar koji tumači lik Bekija, propalog vlasnika kioska brze hrane.

U tročlanoj grupi autsajdera on je Crveni, student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar. Ne izlazi iz kladionice. Dorćolac, bivši amaterski bokser. Samozvani, ali Šef grupe.

 

Uroš Jovčić kao Trle, šifrovanog imena Plavi:

 

Nastavnik Srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu žvaku - čitao negde.

 

Đorđe Stojković - Cvrle, šifrovano ime - Žuti:

 

Mašinski tehničar, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.


Ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.

 

foto: Promo

Oni su trojica sitnih "kriminalaca", angažovana od viših nalogodavca da odrade jedan dobro plaćen posao. Autsajderi, neprilagođeni u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše, gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za noramaln život. Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca. Angažovani od mnogo većih "igrača", a nevešti na poverenom zadatku dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.

 

 

makonda-tracker