Svi na pod! u Domu omladine

0
Sve popularniji domaći bend Svi na pod! održaće svoj prolećni koncert 6. aprila u Domu omladine Beograda od 21 čas.
foto: promo
foto: promo

Trenutno najaktuelniji sastav na domaćoj sceni sviraće svoje nove hit pesme koje će se uskoro naći i na njihovom dugo očekivanom prvom albumu. Svi na pod! nose svež indi-pop zvuk sa elementima trip-hopa i denshola. Poput savremenih svetskih grupa Svi na pod! koriste prednosti elektronske muzike, ali pre svega su punokrvni svirački bend sastavljen od sedam muzičara na sceni. Na sceni ih predvodi sve zapaženija pevačica Bojana Vunturišević, sa kojom peva i energični Bojan Petronijević. Naglašenu ritmiku ovog beogradskog sastava isporučuje iskusni bubnjar Goran Savić kojeg prate masne bas linije Ivana Mihajlovića. Gitarske deonice svira Ivan Mirković, a već prepoznatijivi zvuk saksofona bendu donosi Jamal Al Kiswani. Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! sa bendom uživo nastupa iza studijski konfigurisanog laptopa.

Ovaj popularni beogradski sastav u usponu trenutno se nalazi u studiju Destilerija gde snima svoj prvi album, koji će se pojaviti na jesen ove godine. Na albumu će se naći neke od najzanimljivijih pesama na domaćoj sceni kao što su Afrikanac iz Beograda, Zlato, Ušće ili aktuelna numera Boogie Woogie sa kojom su osvojili vrh Jelen Top 10 liste. Novi spot trenutno je u montaži i sadrži snimke sa nastupa u Beogradskoj areni gde su Svi na pod! nastupili kao predgrupa fenomenalnom francuskom sastavu AIR. Pažnju najšire javnosti privukli su i kao prvoplasirani na Jelen Top 10 i MTV Dance Floor top listama, a u godišnjem izboru Studija B upravo Svi na pod! proglašeni su za najbolji bend na domaćoj sceni u 2009. godini.

Predgrupa na koncertu grupe Svi na pod! u sali Amerikana biće vrlo aktuelni beogradski elektropop sastav Inje čija se numera Danas nalazi na listi popularne TV emisije Jelen Top 10. Ulaznice za ovaj koncert prodaju se na blagajni Doma omladine Beograda po ceni od 400 dinara.

Pogledajte live izvođenje pesme Zlato grupe Svi na pod!



www.myspace.com/svinapod 

 

 

makonda-tracker