Električni orgazam proslavio jubilej na Internetu

0
Popularni domaći rok bend je povodom trideset godina postojanja nagradio obožavaoce koncertom koji mogu pogledati i čak preuzeti putem interneta.

Električni orgazam, jedan od najdugovečnijih domaćih rok sastava i ključnih bendova novog talasa, obeležio je zahvaljujući Live-eTV portal tri decenije postojanja na potpuno nov način. Koncert koji su održali drugog januara 2010. godine u beogradskom klubu Akademija prenošen je putem interneta, a njihovi fanovi sada mogu besplatno da pogledaju i skinu snimak. Hitovi kao što su Kako bubanj kaže, Krokodili dolaze i Zlatni papagaj predstavljaju samo delić ovog uzbudljivog koncerta kojim je poznati sastav obeležio važan jubilej.

- Video zapis koncerta svi mogu da gledaju i skinu besplatno sa interneta, to je na neki način mali poklon za sve naše fanove povodom trideset godina benda - rekao je frontmen Električnog orgazma Srđan Gile Gojković, a svi koji žele da naknadno pogledaju ili preuzmu za ličnu arhivu snimak ovog koncerta koji traje 84 minuta, mogu to učiniti ako posete web lokaciju:

http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-16-01-2010/električni-orgazam-live-akademija

makonda-tracker