Ivan Bosiljčić i osmog oktobra u Domu sindikata

1
Zbog velikog interesovanja i rasprodatih karata, zakazan je i drugi koncert Ivana Bosiljčića

Radio televizija Srbije, kao medijski pokrovitelj i prijatelj muzičko-poetske večeri Ivana Bosiljčića pod nazivom Ljubav je samo reč, najavljuje održavanje koncerta u još jednom terminu, osmog oktobra u 20 i 30. Zbog velikog interesovanja i činjenice da su za sedmi oktobar sve karte rasprodate unapred, odlučeno je da se koncert održi i sledeće večeri u istoj dvorani.

Podsećamo, Bosiljčić će se predstaviti kao interpretator ciganskih romansi, evergrin i pop muzike, ali i kao poznavalac poezije najvećih svetskih i srpskih pesnika.

Podrška na sceni će mu biti Simfonijski orkestar Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Stanislav Binički, pod dirigentskim vođstvom Vojkana Borisavljevića, a kao gošće iznenađenja pojaviće se popularne mlade glumice, Bosiljčićeve partnerke iz filmova, TV serija i pozorišta.

Radio-televizija Srbije ima čast da bude medijski pokrovitelj obeju večeri koje će zadovoljiti ukuse svih generacija, a do kraja godine gledaoci će biti u prilici da vide snimak koncerata na programima RTS-a.

makonda-tracker