Uskoro u prodaji antologija Arsena Dedića

0
Croatia Records uskoro će objaviti luksuzno izdanje Antologija Dobrotvorov dom na četiri CD-a kojim je na neki način zaokruženo impresivno muzičko stvaralaštvo umetnika Arsena Dedića
foto: promo
foto: promo

Antologija pod imenom Dobrotvorov dom sadrži četiri CD-a, sa ukupno 93 pesme. One su podeljene u četiri tematska dela: Ljubavni komadi u kome se nalaze pesme Tvoje nježne godine, Sve te vodilo k meni, Okus soli, Ti si moja ipak, Petra i druge, zatim Narodne pesme u koje su uvrštene Dida moj, U kužini, Da mi nije moje dice i druge. Na trećem CD-u su Budnice u koje spadaju Ministarstvo straha, Svete krave, Ni jedno vrijeme nije moje, Pjesma o šutnji... Na četvrtom CD-u simboličkog naziva Pod razno, Arsen je okupio mnoga značajna imena koja izvode njegove pesme u nešto drugačijim izvođenjima od onih na koje smo dosad navikli.

Na ovom CD-u možete između ostalog poslušati i Moderato cantabile u izvođenju Branimira Štulića ili Ne daj se Ines u izvođenju Marijana Bana.

Osim četiri CD-a, Arsenova antologija sadrži i bogato opremljenu knjižicu na 36 strana s citatima najvećih imena ljudi koji su kratkim crtama dali svoje viđenje Arsenove karakteristične ličnosti, dok su najveći likovni umetnici svoj pogled na Arsena prikazali mnogobrojnim portretima takođe sadržanim u izdanju.

Ova izuzetna antologija Arsena Dedića, uskoro će se naći i na našem tržištu, u Jugotonovim radnjama u Beogradu i Kragujevcu.

makonda-tracker