18 glumaca i 8 muzičara snimili pesmu Tvoja i moja u humanitarne svrhe

0
Grupa od čak 18 glumaca i osam muzičara, okupljenih iza naziva ART AID, snimili su spot i pesmu Tvoja i moja kojom žele da ukažu da uvek postoji neko kome je potrebna pomoć, i da usmere ljude ka Crvenom krstu.
Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Lazar Ristovski, Katarina Žutić, foto: story press
Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Lazar Ristovski, Katarina Žutić, foto: story press

Više informacija o humanitarnom projekatu ART AID, čiji će sav prihod od kupovine digitalnog izdanja pesme Tvoja i moja putem interneta biti direktno prosleđen Crvenom krstu u regionu, biće saopšteno na konferenciji za novinare.

Ideja za stvaranje numere Tvoja i moja potekla je od Nikole Bulatovića, glumca Pozorista na Terazijama, Ivana MIhajlovića, basiste benda “Svi na pod” i Radeta Markovića, producenta u agenciji ReProdukcija.

U projektu je učestvovalo 18 glumaca - Sloboda Mićalović, Ivan Bosliljčić, Katarina Žutić, Srđan Jovanović, Marko Živić, Lazar Ristovski, Gorica Popović, Mina Lazarević, Nenad Nenadović, Lena Bogdanović, Ivana Popović, Dragan Vujuć Vujke, Rale Milenković, Katarina Gojković, Žarko Stepanov, Jelana Gavrilović, Aleksandar Srećković Kubura i Snežana Jeremić – Nešković.

Svoj doprinos u muzičkom smislu dali su neki od trenutno najboljih muzičara na sceni, među kojima su Vasil Hadžimanov, Damir Imamović, Nebojša Zulfikarpašić, Ivan Ilić Ilke, Vlada Mandić, Ivan Mihajlović, Ivan Mirković i Goran German.

Kompozitor numere Tvoja i moja je Nikola Bulatović, koji je zajedno sa Danicom Nikolić Nikolić napisao tekst pesme. Za muzičku produkciju bio je zadužen Marko Kon i studio 3000, za aranžman Ivan Mihajlović, dok je prateće vokale otpevala Bojana Raćić. Za numeru je snimljen i spot u režiji Nikole Bulatovića, montažu potpisuje Mateja Rackov, snimatelj je bio  Dušan Mirković, dizajn omota je uradio Vuk Marković, učenk VI razreda osnovne škole Radojka Lakić u Beogradu, a produkciju Rade Marković.

Podršku projektu su pružili Pozorište na Terazijama i Osnovna škola Banović Strahinja sa Banovog brda u Beogradu.

Pesmu Tvoja i moja objavila je izdavačka kuća Lampshade media.

Pogledajte tizer spota: 

makonda-tracker