Halid Muslimović i Bariš spremaju koncert

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Baris je prelep

05-06-2014 15:49h
Svaka cast ovom prelepom umetniku iz Turske , on nije samo prelep vec eto dokazano i human . Halid kao prava zvezda ce to uzvratiti na svoj nacin u ime svih nas kao zahvalnost.

Maki

05-06-2014 16:09h
Ovaj momak garant nikada nije krocio na nase prostore, ali mu nije to smetalo , da se oglasi i pomogne unesrecenom narodu, to je za postovanje . Mi nikada nismo culi za njega , a ne znamo mu ni jednu pesmu, ali smo ga evo upoznali na najlepsi moguci nacin, kao mladog coveka velikog srca. Halid zato nastoji na najlepsi nacin da se oduzi za ovaj plemenit gest, uplicice koncert u rodnom Prijedoru , a moze biti i na muzickom planu saradnja izmedju njega i mladog Barisa iz Turske.

Ceca

06-06-2014 12:44h
Hvala mladicu iz Turske , velik gest i plemenitost .

To se zove ljudskost

08-06-2014 14:40h
Kada je neko covek nema veze gde se nalazio, a ovaj momak je to potvrdio , da nije vazno ni ko si , ni gde se nalazis , treba pomoci svakom coveku.

Ima tu i neka ljubav

10-06-2014 14:53h
Ljubav , human gest su ga priblizili k nama , a ukazala se i poslovna saradnja i uspeh je zagarantovan Hvala mladom pevacu iz Turske i dobro on nama dosao , jer ljubav pomera sve granice.

Dobro ti nama dosao .

12-06-2014 12:28h
Baris je pokazao , da ljubav nema granica , a njegova ga je dovela do nasih prostora .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: