Halid Muslimović i Bariš spremaju koncert

6
Mladi talentovani pop pevač Bariš iz Turske pozvao je svoje kolege da se odazovu apelu za pomoć žrtvama u poplavi u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Bariš je tako održao koncert u turskom gradu Giresun, gde je pozvao sve ljude dobre volje da pomognu poplavljenim
Halid Muslimović i Bariš, foto: promo
Halid Muslimović i Bariš, foto: promo

Turska je jedna od prvih zemalja koja je izašla u susret našem području u hrani, opremama za bebe i finasiskoj pomoći. Legendarni pevač Halid Muslimović posebno je zahvalan što u teškim trenucima nisu zaboravili njegov gard Prijedor i sve ljude kako u Bosni tako i u Srbiji. 

Iz zahvalnosti prema ljudima velikog srca Halid se sprema da održi veliki solistički koncert i ugosti sve one ljude iz Turske koji su pomogli kada je bilo najteže.

Ono što je posebno zanimljivo da će jedan od gostiju koncerta biti upravo i mladi pevač Bariš, sa kojim Halid ima i neke ozbiljne muzičke planove. O čemu je tačno reč Halid kao ni Bariš nisu hteli da otkrivaju, a nama ostaje da vidimo da li će doći do novog dueta ili će Bariš da snimi neku pesmu u Halidovom stilu.

makonda-tracker