Poslušajte novi singl Nine Nesbitt - Selfies

0
Predstavljamo vam novi singl mlade i talentovane pevačice Nine Nesbitt – Selfies, koji će zvanično biti objavljen 10. februara, nedelju dana pre objave dugoočekivanog debi albuma Peroxide.
Nina Nesbitt, foto: Promo
Nina Nesbitt, foto: Promo

Ovu devetnaestogodišnjakinju škotsko-švedskih korena iza sebe ima zaista uspešnu godinu – njen EP Stay Out u aprilu prošle godine sa četiri pesme ima više od 6 miliona pregleda na YouTube i Vevo platformama (danas broji više od 20 miliona), a naslovna pesma uvrstila se u program prestižnog programa BBC radija. Iako tada još nije objavila studijski album, uspešno je rasprodala turneju u Velikoj Britaniji, a svakako treba naglasiti i njen odličan nastup u Kombank Areni u Beogradu, krajem septembra prošle godine.

Nina je svoju karijeru započela kao 16-godišnjakinja, manjim nastupima u Edinburghu i Manchesteru. Svoje video snimke objavila je takođe i na YouTube-u i doživela odličnu reakciju muzičkih fanova. Ubrzo je predstavila svoj prvi, samostalno objavljeni EP The Apple Tree, nakon čega je krajem 2012. usledio i ugovor za Island / Universal Music i objava prvog zvaničnog singla – Boy.

Na svom prvom studijskom albumu Nina je sarađivala sa producentom Džejkom Goslingom, poznatim po saradnji sa imenima poput Paloma Fejt, Ed Širan i One Direction. U radu na albumu pripomogli su joj i Jain Arčer,  Majk Krosi, a imaćemo prilike da čujemo i saradnje nastale sa Kodaline i Lili Alen.

makonda-tracker