Svi na pod predgrupa bendu Jamiroquai

0
Harizmatični Džej Kej i njegov bend Jamiroquai nastupiće u nedelju, 30. juna u Kombank areni, dok će publiku zagrejati domaći sastav Svi na pod.
Svi na pod, Vladimir Miladinović foto
Svi na pod, Vladimir Miladinović foto

Izbor pesama biće posebno prilagođen stilu Jamiroquai, a sadržaće i skroz nove pesme, pored tri aktuelna single koja su u poslednjih šest meseci osvojili prva mesta na svim domaćim top listama. Konačan izbor predgrupe došao je direktno od menadžmenta Jamiroquai jer, kako su naveli - Energija koju emituje Svi na pod je upravo ona koju želimo da se prenese našoj publici -.

Svi na pod su se za kratko vreme vrtoglavo našli među trenutno najboljim bendovima domaće scene, a svoju popularnost šire i po regionu. Do kraja godine očekuju ih brojni nastupi u Sloveniji, kao i nastup na prestižnom Terraneo festivalu u Šibeniku koji se nedavno našao na Forbsovoj listi najboljih evropskih festivala. Pored svirki, vredno rade i na novim pesmama, spotovima i remiksima koje možemo očekivati iz Svi na pod radionice do kraja godine. Takođe, ceo drugi album uslediće ubrzo posle objavljiavanja novih pesama a predstavljaće muzički iskorak u odnosu na prethodni.

Jamiroquai je spreman za susret sa našom publikom. To je harizmatični frontmen, Džej Kej već poručio u videu koji nam je poslao. Ležerno naslonjen na jedan od svojih oldtajmer automobile, Džej Kej je rekao:

- Zdravo ja sam Dej Kej. Radujem se što ću vas uskoro videti u Beogradu, 30. juna. Ready to go, rock ‘n’ roll -.

makonda-tracker