Svi na pod večeras u Mikser House-u

0
Beogradska grupa Svi na pod, koja je svoj prvi album Prvi objavila pod etiketom Mikser Music nastupa u četvrtak, 27. juna u Mikser Hausu i obećavaju dva sata izuzetne svirke i više od 20 pesama. Bend će premijerno izvesti i novu numeru, koncert počinje u 21 ča
Svi na pod, foto: Promo
Svi na pod, foto: Promo

Posle koncerta publiku očekuje i DJ after party, na kome nastupaju bubnjar benda Goran Milošević, poznat i kao DJ Drummer, i Sagor Mešković, koji se posle duge pauze vraća za DJ pult i najavljuje prepoznatljiv progressive electro zvuk, sa primesama deep house-a i nu dance-a.

Bend čine veoma iskusni muzičari, Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić.

Svi na pod su poznati po žanrovskoj raznolikosti i veoma energičnim nastupima, kao i po veoma preciznom zvuku na kojem su, po rečima Petra Rudića, radili veoma naporno:

- Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere... Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu.

Pažnju domaće javnosti osvojili su kontinuiranim uspehom na domaćim radio stanicama, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i svih većih gradova u regionu, sa posebnim uspehom u Ljubljani i Zagrebu. Kultni hrvatski portal Muzika.hr njihov album Prvi! opisao je kao jedan od najboljih u celom regionu u proteklih deset godina! Brojni su i festivalski nastupi među kojima se izdvajaju novosadski Exit, Belgrade Calling, Mikser i Beer Fest u Beogradu, Underhill u Podgorici, Lent u Mariboru i drugi.

Ulaznice za koncert grupe Svi na pod se mogu kupiti u pretprodaji u Mikser Hausu i svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.

 

makonda-tracker