Nova pesma Borisa Novkovića: Hitna ljubav

0
Tri godine od hvaljenog zadnjeg albuma Via ljubav, Boris Novković predstavlja svoj novi hit Hitna ljubav u saradnji s italijanskom pevacicom Sarom Grimaldi.
Boris Novković
Boris Novković

Pesma je nastavak nekadašnje saradnje s Borisovim dugogodišnjim saradnikom Mirom Buljanom koji je zajedno sa Borisom napisao neke od najvećih hitova iz devedesetih: U dobru i zlu, Sve gubi sjaj, Daleko..

- Ponovni susret dogodio se spontano i slučajno u dečijoj igraonici gde je svako doveo svog klinca. Kako verujem da se sve prave stvari događaju bez puno planiranja, spontano i slučajno tako smo Miro i ja odlučili u nekoliko minuta. Idemo probati nešto napisati i snimiti bez obaveza da vidimo gde smo… I tako iz tih zajedničkih sessiona nastala je pesma - pojasnio je Boris kojem je, bez obzira što je 26 godina na muzičkoj sceni svaki novi projekt i novi početak.

Borisov novi album očekuje se sredinom godine, s drugačijim pristupom radu, koji će uneti novu svežinu. U svojoj dugoj i uspešnoj karijeri objavio je 14 studijskih, nekoliko kompilacijskih albuma te Platinastu kolekciju. Budući da su mu sve pesme bezvremenske i uviek rado slušane, ne treba sumnjati kako će i nova pesma ubrzo postati omiljena kod publike i radijskih urednika. Za Hitnu ljubav ubrzo će biti snimljen i video spot.

makonda-tracker