MTV premijera: Svi na pod u spotu za pesmu Put

0
Beogradska grupa Svi na pod objavila je spot za novi singl Put, drugi po redu kojim najavljuju naredni album, a ovo video ostvarenje premijerno će biti prikazano u ponedeljak, četvrtog februara na kanalu MTV.
Svi na pod, Bojana i hor, promo
Svi na pod, Bojana i hor, promo

Poput prethodnog spota za pesmu Do kraja sveta i ovo video ostvarenje realizovao je Sagor Mešković, koji se ovom prilikom opredelio za stilizovanu ekranizaciju antičkog teatra.

Bojana Vunturišević, front-devojka u bendu, najavljuje još sličnih numera.

- Pesma je poslednja u nizu iz naše muzičke radionice. Melanholična i mirna, minimalistička, drugačija od svega što smo do sada radili. Čini mi se da je po karakteru na tragu našeg aranžmana za pesme Bez plana i Iza nas. Poseban akcenat stavili smo na glas koji ovde ima ulogu instrumenta, a u tome su nam pomogle i devojke iz Kružoka. Pesma, kao takva, nije usamljena na albumu. Ljude smo navikli na drugačije numerom, ali drugi album je obavijen i jednom melanholičnom notom. S obzirom na to da ga još uvek nismo u potpunosti završli, svašta je moguće, pa i da zasviramo ded metal. Na tom putu smo - govori Bojana.

Pored članova benda, u novom spotu pojavljuju se balerina Anja Nikolić, modna dizajnerka Ivana Kovačević, kao i dugogodišnja saradnica benda Andrijana Belović.

Bend Svi na pod nastupiće 14. februara u beogradskom kubu Krug, dok će osmog marta zabavljati posetioce novosadske diskoteke Quarter.

makonda-tracker