Svi na pod!: Premijera spota Do kraja sveta na MTV-ju

0
Beogradski sastav Svi na pod! snimio je novi spot za numeru Do kraja sveta, a ovo video ostvarenje premijerno će biti prikazano u ponedeljak, 12. novembra na kanalu MTV, sa početkom u 20 časova.
Foto: Spot Do kraja sveta, promo
Foto: Spot Do kraja sveta, promo

Beogradska grupa Svi na pod! objavila je novi spot i singl Do kraja sveta, prvi od nekoliko kojim će u narednom periodu najaviti svoje drugo studijsko izdanje.

- Ne znam kakav će biti album. Mi smo uvek mi. Možda smo samo malo porasli i sazreli - kaže autorka većine pesama i vokal Bojana Vunturišević. 

Zanimljivo je da se u novoj pesmi kao prateći vokali pojavljuju prijatelji benda, model sa nemalim iskustvom u pevanju Andrijana Belović, te Ida Prester, liderka zagrebačkih Lollobrigida.

Spot je realizovao Sagor Mešković, koji je bio zadužen za kameru, montažu i video efekte ovog ostvarenja.

Neobične lokacije koje gledaoci mogu videti u spotu, zapravo se nalaze duž leve obale Dunava, u takozvanom Batinom kanalu smeštenom između Borče i Crvenke, u šumama koje tokom godine često budu pod vodom.

- Niko ne bi poverovao da se mesto nalazi na svega dva kilometra od Beograda. Inače, na tom potezu se nalazi veliki broj zaštićenih životinjskih vrsta koje su ugrožene ubrzanom ekspanzijom ovog dela grada - reči su lidera benda Petra Rudića.

makonda-tracker