No Doubt, Muse i Tejlor Svift nastupaju na dodeli MTV nagrada

0
Nakon informacije da će voditeljka ovogodišnje ceremonije dodele evropskih MTV nagrada biti nemački supermodel Hajdi Klum, poznato je i koji će izvođači uživo nastupati za vreme ovog događaja. U pitanju su bendovi No Doubt i Muse, kojima će se pridružiti Taylo
Foto: No Doubt, promo
Foto: No Doubt, promo

Ovogodišnja dodela evropskih MTV nagrada biće organizovana u Frankfurtu, a jedan od sastava koji će nastupiti biće kalifornijska grupa No Doupt, koji su novi album izdali nakon 11 godina.

- EMA je ogromna stvar. Svi su u top formi. Biće to sjajno veče i prilika za nas da svima pokažemo zbog čega smo veoma ponosni na naš novi album. Super kad možemo da radimo ono što volimo najviše, a to je da nastupamo uživo. Veoma smo uzbuđeni što smo deo svega toga – tvrde članovi grupe No Doupt.

Čast da bude deo spektakla u Nemačkoj pripala je i sve popularnijoj pevačici Tejlor Svift.

- Oduvek sam želela da nastupim na EMA, jer je to nadaleko čuveni spektakl gde svi daju svoj maksimum u nastupima. To što sam nominovana u pet kategorija je najuzbudljiviji osećaj i veoma sam srećna zbog toga! Jedva čekam dodelu i moj nastup - ističe mlada zvezda.

Na pozornicu u Frankfurtu izaći će i internacionalne rok zvezde, sastav Muse, čiji je poslednji album osvojio vrhove top listi u 19 zemalja i koji su do sada prodali više od 15 miliona albuma.

makonda-tracker