pogledajte

RASPRODAT KONCERT U NOVOM SADU: U Beogradu svirka Zabranjenog pušenja nakon utakmice Srbija - Švajcarska!

0

Uoči koncerta u Beogradu, 2. decembra, frontmen benda Zabranjeno pušenje poručuje: „Ne počinjemo koncert dok Srbija ne deklasira Švajcarsku!“

foto: Vedran Tolić
foto: Vedran Tolić

 

Zabranjeno pušenje nastupaju sutra u „Zappa bazi“ u Beogradu, a u subotu 3. decembra sviraju u Novom Sadu, u SKCNS Fabrici, na koncertu za koji su sve ulaznice rasprodane.

 

Uoči beogradskog koncerta Sejo Sekson, frontmen benda i autor legendarnih hitova, ima poruku za sve fanove:

 

- Tifozi, fanatici, zaljubljenici, pa je l‘ vi mislite da je neko lud? Mislite li da će utakmica proći bez vaših budnih očiju i žučnog navijanja? Koncert Zabranjenog pušenja počinje tek kada Srbija deklasira Švajcarsu. Do tada, čekamo vas“ – kaže Sejo u video poruci upućenoj svim fanovima Zabranjenog pušenja i navijačima naše reprezentacije.

Poznat kao veliki zaljubljenik u fudbal, Sekson budno prati Svetsko prvenstvo u Kataru, pa je specijalno zbog toga u rajder listu za koncert dodao i molbu da se bendu i publici koja dođe ranije u „Zappa bazu“ omogući da u klubu prate utakmicu.

 

Koncert Zabranjenog pušenja, biće, fudbalskim rečnikom „spoj mladosti i iskustva, kao Željo iz 1972.“, a bend će izvesti najveće hitove iz četiri decenije duge karijere, kao i nekoliko pesama sa novog, dvostrukog albuma „Karamba!“.

 

makonda-tracker