patio je i voleo kroz muziku

Niko kao on nije pevao o LJUBAVI I BOLU: 5 priča o tome kako su nastale najemotivnije pesme Tome Zdravkovića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Zoran

01-10-2021 08:09h
Verovali ili ne JA sam ta osoba koja se nikad nije proveselila cak ni zaplakala uz neku od pesama Tome Zdravkovica. Stavise pesme njegove su na granici patetike ali narod u vecini je upravo takav i pada na jeftine stihove i jos jeftinije emocije. Kafanski pevac, kafanske pesme i tu je kraj price njegovoj " umetnosti" Posle 30 godna od njegove smrti zarad noca koji sada zaradjujete na konro njegovog imena i pisanja o njemu maltene napraviste bozje cudo. Covek je bio samo obican smrtnik, duboko nesrecan sa svojim emocijama, veoma emotivam i jako dobar pevac novokomponovanih pesama. Ali to je sve.
Ajde ako imalo imate savesti objavite moj komentar koji nije hvalospev vec samo racionalano razmisljanje o ovom coveku i njegovom radu.
Da ne bude zabune, jako postujem njega i njegovu karijeru ali nisam impresioniran njegovim pesmama.

Zoran

01-10-2021 08:14h
Racionalno gledano covek je bio emocionalno nezrela i nestabilna osoba koja je znala u stihovima da prenese ljubavnu bol. Sam sebi je bio najveci neprijatelj. Zbog svega toga alkohol je uzeo svoj danak. Veliki broj ljudi je posle ljubavng kraha pilo velike kolicine alkohola, ukljucujuci i mene ali je to je samo faza u zivotu koja ne sme da postane deo zivota.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: