Goran Jevtić u novom spotu grupe Svi na pod!

0
Beogradska grupa Svi na pod! snimila je novi spot za pesmu Lopovska, sa istoimenog dvostrukog singla na kom se nalazi i pesma Jutro posle, a glavni junak spota je simpatični beogradski glumac

Singl se može besplatno preuzeti sa sajtova regionalnog MTV-a i ujedno je poslednji sa albuma Prvi! čije će specijalno CD izdanje, objavljeno u produkciji muzičke etikete Mikser festivala, biti u prodaji širom Srbije i regiona od 20. oktobra ove godine.

Zvezda ovog pravog kratkog filma svakako je glumac Goran Jevtić u ulozi neodoljivog bajkera koji zavodi naivnu konobaricu koju igra front-žena grupe Svi na pod, Bojana Vunturišević. Kafansku storiju o ljubavi i lopovluku ispričale su i uloge brkatog tandema i neotkrivenih glumačkih talenata, kuvara Aleksandra Vanke i frontmena benda Multietnička atrakcija, Osmana Ahmeda.

Realizacija je ponovo bila poverena produkciji TILT koja je radila i prethodni spot za pesmu Ljubavi,  pa i ovaj video rad potpisuje uigrana ekipa na čelu sa rediteljem Darkom Nikolićem. Montažu je radio Stevan Marić, dok je direktor fotografije bio iskusni Dimitrije Joković. Stilistiknja Milica Kolarić i studioPull My Daisy u novom spotu predstavili su kostimografiju inspirisanu svojom aktuelnom kolekcijom Dafiment, ali i scenografskim rešenjima u vidu velikog broja retkih goblena koji su za ovu priliku ukrasili autentični ambijent beogradskog restorana Holesterol!

makonda-tracker