Premijera novog spota grupe Night Shift

0
U subotu 24. septembra tačno u podne, posetite www.mtv.rs i premijerno pogledajte novi spot za singl Nikada sastava Night Shift

Numera Nikada predstavlja drugi singl sa aktuelnog albuma Bez Zaklona beogradskog rok sastava Night Shift. Spot je snimljen sa ciljem da se skupe sredstva za pomoć deci bez roditeljskog staranja i u njemu su, pored fanova grupe, učestvovale brojne ličnosti iz javnog života: Ana Stanić, Ivana i bend Negative, Teodora Bojović, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Aca Seltik i Orthodox Celts, Milan iz Nevernih Beba, Ogi Radivojević, Miki Perić, manekenke Anđelija Vujović i Aleksandra Kovač, režiser Iva Pavlović, Ivana Nikodijević iz Operacije Trijumf, Marčelo i Iskaz, Lav Bratuša iz Darkwood Dub, glumica Ivana Knežević i voditelji Voja Nedeljković, Marina Kotevski, Srđan Predojević, Igor Brakus, Slobodan Šarenac i drugi. Spot krase i kadrovi sa prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta održanog u Beogradu.

- Cilj spota je da se dokaže da svi mogu da pomognu, bilo da su poznati ili ne, kao i skupljanje sredstava za one kojima su najpotrebnija. Hvala kolegama i fanovima koji su se odazvali i podržali našu akciju - dodao je pevač Milan Šćepanović.

Spot će imati dve verzije, jednu sa ličnostima iz javnog života i drugu verziju u kojoj su glavni akteri fanovi. Grupa je na taj način želela da se oduži svojim fanovima za bezrezervnu podršku tokom prethodinh godina.

 

 

 

makonda-tracker